Woningaanbod

Schoolvoorbeeld van eigenwijs wonen

Koopwoningen en huurwoningen in Wommels

De woningen van BogermanHof bieden kansen voor jongeren en starters in Wommels en omgeving. Het aanbod omvat zowel koopwoningen als huurwoningen, zowel nieuwbouw als renovatiebouw.

Studio’s en appartementen voor starters

Het voormalige schoolgebouw van BogermanHof oogt vanbinnen als een klassiek schoolgebouw: brede gangen en hoge plafonds. Die kenmerkende kwaliteiten worden bij de renovatie in ere gehouden. Ook worden materialen uit de oude school zoveel mogelijk hergebruikt. Het resultaat is een duurzaam en deels circulair gerenoveerd woongebouw.

10 Huurappartementen

De begane grond van de school telt straks 6 huurappartementen, met het slaapgedeelte op een entresol. Met één open, hoge ruimte voelt het alsof je in een loft woont. Op de begane grond liggen verder een drietal gemeenschappelijke ruimtes die geschikt zijn voor buurtactiviteiten en werk.

Op de verdieping komen nog eens 4 appartementen met een woonkamer en open keuken en een aparte slaapkamer. De appartementen hebben een woonoppervlakte variërend van ongeveer 45 tot ruim 60 vierkante meter. Allemaal beschikken ze over een eigen bergruimte. Daarmee zijn de appartementen ideaal voor jonge, startende huishoudens.

10 Koopwoningen

Op het terrein achter de school verrijzen 10 koopwoningen verdeeld over twee rijtjes, met daartussen een gemeenschappelijk pad met bomen. Op de begane grond bevindt zich de woonkamer met open keuken, een wc en een inloopkast. De verdieping biedt ruimte aan twee slaapkamers, een badkamer en een technische ruimte. 

In totaal beschikken de woningen over een woonoppervlakte variërend van ongeveer 60 tot ruim 70 vierkante meter. Achter de woning liggen diepe tuinen. Verder hoort bij elke woning een eigen berging. De auto parkeren kan op het eigen terrein van BogermanHof.

Dorp